Muesli me portokall dhe bajame, 300g
Muesli me portokall dhe bajame, 300g

Muesli me portokall dhe bajame, 300g

Ekozona

Çmimi i zakonshëm €3,50 Zbritje

Produkt nga Kroacia, me Çertifikatë Organike nga Unioni Evropian.

Muesli krunçi dhe i shijshëm, i pasur me bajame dhe portokall, për një fillim të shijshëm të ditës ose për një pushim freskues.

Vendi i origjinës: AUSTRIA