Muesli crunchy me fruta mali, 300g
Muesli crunchy me fruta mali, 300g

Muesli crunchy me fruta mali, 300g

Ekozona

Çmimi i zakonshëm €3,90 Zbritje

Produkt nga Kroacia, me Çertifikatë Organike nga Unioni Evropian.

Muesli krunçi dhe i shijshëm, i pasur me manaferra, për një fillim të shijshëm të ditës ose për një pushim freskues.