Krunde tërshëre, 500g
Krunde tërshëre, 500g

Krunde tërshëre, 500g

Ekozona

Çmimi i zakonshëm €3,10 Zbritje

Produkt nga KROACIA, me Certifikate Organike nga Unioni Evropian. Të kultivuara pa pesticide dhe aditivë, me shije freskuese neutrale, të shkëlqyera në kombinim me kornfleksa të drithërave të ndryshme. Gjithashtu rekomandohet për rafinimin e mëtejshëm të bukës me fibra dhe mund të shtohet në kifle ose në petulla, si dhe në thekon të drithërave të tjerë.