MED Shpërlarës goje me sherebele, 300ml
MED Shpërlarës goje me sherebele, 300ml

MED Shpërlarës goje me sherebele, 300ml

Dr. Hauschka

Çmimi i zakonshëm €10,90 Zbritje

Shpërlarësi i gojës me sherebele rrit profesionalisht kujdesin tuaj dentar duke synuar zonat e gojës që janë të vështira për tu arritur dhe duke parandaluar vendosjen e bakterjeve atje. Parandalon gjithashtu inflamacionin dhe siguron florën orale të shëndetshme. Dr Hauschka Sage Mouthwash forcon dhe tonifikon mishrat e dhëmbëve, ju jep frymëmarrje të freskët dhe stimulon jargëzimin natyror, i cili ndihmon në rimineralizimin e dhëmbëve tuaj. Shpërlarësi i hojës nga Dr. Hauschka është i gatshëm për përdorim dhe i përshtatshëm për përdorim të përditshëm.
Të gjitha produktet e kujdesit dentar Dr. Hauschka MED nuk përmbajnë fluoride ose surfaktantë të shtuar.