MED Pastë dhëmbësh me ujë të kripur, 75ml
MED Pastë dhëmbësh me ujë të kripur, 75ml

MED Pastë dhëmbësh me ujë të kripur, 75ml

Dr. Hauschka

Çmimi i zakonshëm €5,90 Zbritje

Dr. Hauschka ka zhvilluar këtë produkt të kujdesit dentar mjekësor për dhëmbë të ndjeshëm dhe dhëmbë me zona të ekspozuara, të ndjeshme në bashkëpunim me dentistë me përvojë. Pasta e dhëmbëve të ndjeshme me ujië të kripur heq butësisht pllakat dhe parandalon gjakderdhjen e mishit të dhëmbëve. Formula shmang qëllimisht efektin ftohës të mentës dhe mentolit në mënyrë që të mos i irritojë dhëmbët tuaj të ndjeshëm. Kjo gjithashtu e bën këtë pastë të dhëmbëve të ndjeshëm me ujë të kripur të përshtatshme për përdorim gjatë trajtimeve homeopatike.
Të gjitha produktet e kujdesit dentar Dr. Hauschka MED nuk përmbajnë fluoride ose surfaktantë të shtuar