MED Krem qetësues Potentilla, 20ml
MED Krem qetësues Potentilla, 20ml

MED Krem qetësues Potentilla, 20ml

Dr. Hauschka

Çmimi i zakonshëm €17,50 Zbritje

Përdoreni këtë produkt kur lëkura ka nevojë për ndihmë të shpejtë. Kremi lehtëson kruarjet dhe qetëson zonat e skuqura dhe të përflakura të lëkurës. Ju mund të aplikoni kremin qetësues Potentilla në shenjat e para të skuqjes. Është gjithashtu i përshtatshëm për fëmijë të vegjël.
Gjendja e lëkurës: për lëkurë të skuqur, të irrituar, me kruarje dhe me dermatit atopic.