MED Balsam për kujdes të buzëve, 5ml
MED Balsam për kujdes të buzëve, 5ml

MED Balsam për kujdes të buzëve, 5ml

Dr. Hauschka

Çmimi i zakonshëm €10,00 Zbritje

Kur buzët tuaja japin një ndjesi shpimi, duke sinjalizuar ardhjen e një ftohjeje, jepini atyre një dozë kujdesi të veçantë me balsamin për qetësues për buzët nga Dr. Hauschka MED. Ftoh dhe relakson lëkurën delikate të buzëve, duke parandaluar inflamacionin dhe duke mbështetur rigjenerimin. Kur aplikohet më herët, balsami qetësues i buzëve mund të parandalojë shfaqjen e ftohjeve. Ky produkt mund të përdoret gjithashtu si kujdes i përditshëm i buzëve për të parandaluar shfaqjen e ftohjeve.