Çokollatë White Vanilla, 80g

Çokollatë White Vanilla, 80g

iChoc

Çmimi i zakonshëm €3,30 Zbritje

E vërtetuar nga popullariteti i saj. Prej vitesh, "Vanilja e Bardhë" e iChoc është konsideruar gjerësisht si një nga varietetet më të mira të bardha vegane në botë. Është delikate dhe kremoze, dhe shijon njësoj si çokollata e bardhë tradicionale me bazë qumështi. E rafinuar me mbretëreshën e të gjitha erëzave: vaniljen e çmuar burbon nga Madagaskari. Një ndërrues i vërtetë i lojës vegan!
Përbërës 100% organik dhe vegan, me gjalpë kakao të tregtisë së drejtë nga Republika Domenikane. E mbështjellë në paketim miqësor ndaj mjedisit, pa plastikë.