Çokollatë me Guarana dhe duda, 70g
Çokollatë me Guarana dhe duda, 70g

Çokollatë me Guarana dhe duda, 70g

Happy Benjamino

Çmimi i zakonshëm €2,70 €1,89 Zbritje

Produkt nga Kroacia, Çertifikatë Organike nga Unioni Evropian.

Çokollata organike me një kombinim të dudit dhe guaranas do të bëhet ëmbëlsira juaj e preferuar me çokollatë dhe është menduar për këdo që është e shmangë glutenin.