Çaj sherbele BLIFF

Çaj sherbele BLIFF

BLIFF

Çmimi i zakonshëm €2,60 Zbritje

Sherebela është e pasur me minerale, kalium, zink, kalcium, hekur, magnez, vitamin A,B,C. 
Ka veti antiseptike, antivirale, antimykotike, antioksiduese, dhe anti-inflamatore. Sherebela ndihmon ne permisimin e kujteses, simptomat e menopauzes, lehtesimin gjat ciklit, dhe lehtesimin e dhimbjes se barkut.


Një pako përmban 50 gram bimë.
Përgaditja: Ujin e vluar e vendosni në çaj për 4-5min. Kënaquni me shijen e bimëve natyrore.