Çaj menta BLIFF

Çaj menta BLIFF

BLIFF

Çmimi i zakonshëm €0,00 €2,30 Zbritje

Produkt nga Kosova, 100% organik. Çaj nga menta (15 qese x 2 g). Zgjedhja e kujdesshme e bimëve më të mira ekologjike. Kënaq me aroma intensive dhe shije të natyrës së pastër. Merrni një erë dhe ngrohuni në çdo filxhan. Udhëzimet për përdorim: Nxeheni ujin derisa të vloj. Lëreni qesen e filtrit në një filxhan prej 1,5 - 2 dl ujë të vluar. Pas 10 minutave hiqeni qesen. Shtoni disa ëmbëlzues natyral (shurup agave, orizi ose elbi), dhe shijoni aromën natyrale, të pijes së parezistueshme dhe të shijshme.

Disa nga benefitet e Mentes janë:

- Lufton të ftohtin dhe gripin

- Ndihmon në fokusim

- Lehtëson temperaturën

- Ndihmon në humbje të apetitit