Çaj Bedtime
Çaj Bedtime

Çaj Bedtime

Yogi Tea

Çmimi i zakonshëm €4,50 Zbritje

Një ditë e mirë fillon një mbrëmje më parë. Sidomos kur e përjetojmë atë në një gjendje ekuilibri shpirtëror qetësues me një filxhan aromatike YOGI TEA® Bedtime. Lavanda dhe rrënja e valerianës na mbështjellin ngrohtësi, ndërsa aroma e bimëve aromatike si nenexhiku dhe sherebela na sjellin qetësi.

Çaj për të gjithë ata që duan të mbyllin butësisht ditën e tyre.

Përbërësit e tij natyral antianksiotik, qetësues ndihmojnë në eliminimin e pagjumësisë dhe mundësojnë një gjumë të rehatshëm.

Për përgatitjen më të mirë të çajit, hudhni një qese çaji në ujë të valë. Le të qëndrojë për rreth 4-6 minuta (ose më gjatë për një aromë më të fortë) dhe butësisht shtrydhni qesen për lirimin e përbërësve aktivë në ujë.

Vendi i origjinës: GJERMANIA