Thjerrëza jeshile, 500 gr
Thjerrëza jeshile, 500 gr

Thjerrëza jeshile, 500 gr

Ekozona

Çmimi i zakonshëm €3,90 Zbritje

Produkt nga KROACIA, me Certifikate Organike nga Unioni Evropian. Bimë bishtajore ushqyese që kombinohet shumë mirë me domate, qepë, hudhër dhe vaj ulliri. Ju mund ta shërbeni atë si pjatë kryesore në formën e ushqimit të shpejtë ose si supë, dhe në sallatë.