Qiqrra, 500g
Qiqrra, 500g

Qiqrra, 500g

Ekozona

Çmimi i zakonshëm €3,20 Zbritje

Produkt nga KROACIA, me Certifikate Organike nga Unioni Evropian. Një frut i preferuar që përdoret gjatë gjithë vitit. Është e preferueshme të hahet para gatimit dhe shumë shpesh të gatuhet në tenxhere ekspres. Shija e ëmbël e qiqrrës është veçanërisht e përshtatshme për fundin e verës dhe vjeshtën e hershme. Shumë e përshtatshme për përgaditjen e humusit.