Fasule shumëngjyrëshe Borlotti, 500g
Fasule shumëngjyrëshe Borlotti, 500g

Fasule shumëngjyrëshe Borlotti, 500g

Ekozona

Çmimi i zakonshëm €2,70 Zbritje

Produkt nga Kroacia, me Çertifikatë Organike nga Unioni Evropian.

Të përshtatshme për sallata, gjellëra apo supa. Para gatimit i leni të qëndrojnë në ujë afër 5-6 orë, pastaj i zieni për 1 orë dhe janë gati.