Fasule e zezë në kanaqe, 400g
Fasule e zezë në kanaqe, 400g
Fasule e zezë në kanaqe, 400g

Fasule e zezë në kanaqe, 400g

Amaizin

Çmimi i zakonshëm €1,90 Zbritje

Produkt nga Kroacia, me Çertifikatë Organike nga Unioni Evropian.

Nëse dëshironi të hani fasule të shijshme dhe të gatshme, ky variant i gatuar tashmë është zgjedhja e duhur. Provoni fasule të zeza nga bujqësia organike, përplot shije.