Tretësirë Panax Ginseng, 50ml

Tretësirë Panax Ginseng, 50ml

Kernnel

Çmimi i zakonshëm €12,90 Zbritje

Ginseng Panax kontribuon në qarkullimin normal, ndihmon në ruajtjen e aftësive fizike dhe mendore.

Ginseng është përdorur si ilaç për më shumë se dy mijë vjet. Sot, rreth 6 milion amerikanë e përdorin atë rregullisht. Ginseng është një barishte shumëvjeçare me një rrënjë të fortë kafe të lehta që shpesh ndahet nga gjysma poshtë, dhe për këtë arsye i ngjan siluetit të një burri. Emri ginseng vjen nga fjala kineze "jin seng" që do të thotë "njeri rrënjë", dhe "panax" nga fjalët greke "pan" (gjithçka) dhe "akos" (ilaç). Ginseng është i egër në pyjet malore të Azisë Lindore dhe është rritur në shumë vende.