Maca, 60cap

Maca, 60cap

Royal Green

Çmimi i zakonshëm €22,00 Zbritje

Maca është një bimë rrënjësore rrezistente që rritet në Andet peruan në një lartësi prej 3500 - 4300 metra.

Maca është e pasur me vitamina B3, B2, B1 dhe minerale: hekur, kalium dhe fosfor.

Royal Green sjell pluhur mace në kapsula 100% mace të rritura organikisht. Për shkak të gamës më të pasur të lëndëve ushqyese në prodhim, ato kombinojnë 80% të rrënjëve të maceve të zeza, 15% të rrënjëve vjollce dhe 5% të rrënjëve të maceve të verdha. Përveç se është i certifikuar organik, pluhuri maca Royal Green në kapsula është bërë nga maca që nuk i nënshtrohet temperaturave të larta gjatë procesit të prodhimit, përmban një përqendrim të lartë të macës (1 kg rrënjë maca prodhon 1 kg pluhur) dhe nuk përmbajnë çdo mbushës.

Rekomandohet të pini 1-3 kapsula në ditë me një vakt.