Epilobium parviflorum, 100ml

Epilobium parviflorum, 100ml

Physalis

Çmimi i zakonshëm €14,90 Zbritje

Barishte shelgu trëndafili
  • Kontribuon në rehatinë e urinës
  • Mbështet gjëndrën mashkullore
  • 100% e pastër dhe natyrale
Përshkrim
Shtesë ushqimore me bimë

Pikat e bimës bio Physalis Epilobium parviflorum ndihmojnë në funksionimin e duhur të gjëndrës mashkullore. Përbërësit aktivë të barit të shelgut të trëndafilit sigurojnë rehati të shtuar urinare për meshkujt e moshës 45 vjeç e lart.

Rekomandohet që meshkujt e moshës 45 vjeç e lart të bëjnë kontrolle të rregullta te mjeku i tyre.

Ekstraktet hidroalkoolike Physalis janë bërë ekskluzivisht nga bimë të kultivuara organikisht. Ato janë një burim i koncentruar dhe i pastër i përbërësve aktivë dhe nuk përmbajnë substanca shtesë.

Mbajeni larg fëmijëve. Mos e tejkaloni dozën e rekomanduar. Një shtesë ushqimore nuk është zëvendësim për një dietë të larmishme dhe një mënyrë jetese të shëndetshme.

Përbërësit: bari i shelgut të trëndafilit (pjesa e lulëzuar mbi tokë) ekstrakt hidroalkoolik* (100%). *kultura organike

PËRMBAJTJA
100 ml

PËRDORIMI
3 x 20 - 30 pika në ditë. Të merret me pak ujë ose lëng frutash. 60 deri në 90 pika është e barabartë me 132 deri në 199 mg barishte shelgu trëndafili.

Mos e përdorni gjatë shtatzënisë dhe periudhave të ushqyerjes me gji.

Pyesni mjekun ose farmacistin tuaj për këshilla.

Ruani në një vend të freskët (maksimum 25°C), të thatë dhe të errët.