Cordychi, 60 kapsula

Cordychi, 60 kapsula

Host defence

Çmimi i zakonshëm €34,90 Zbritje

Kapsulat Cordychi përmbajnë një kombinim të çmuar të dy kërpudhave të fuqishme - Cordyceps dhe Reishi. Për shkak të përbërësve të dobishëm, ato rekomandohen për atletët dhe njerëzit e ekspozuar ndaj tendosjes fizike të shtuar.

Kapsulat vegjetative Cordychi përbëhen nga miceli i kërpudhave Reishi dhe Cordyceps që përmbajnë polisaharide të vlefshme - beta glukan, arabinoksil, por edhe mikroelementë të tjerë të rëndësishëm.

Procesi i rritjes së kërpudhave Cordychi të Host Defense kryhet sipas parimeve të qëndrueshme dhe të rrepta ekologjike dhe duke përdorur teknikat më moderne të prodhimit që synojnë ruajtjen maksimale të lëndëve ushqyese të vlefshme të kësaj kërpudhe magjepsëse, në përputhje me standardet më të larta të cilësisë.

Pas produkteve kryesore tëHost Defense është mikologu dhe inovatori më i famshëm në botë Paul Stamets dhe ekipi i tij Fungi Perfect.

Udhëzimet për përdorim: rekomandohet të merrni 2 kapsula një herë në ditë me 2 dcl ujë.