Mix studentor, 200g

Mix studentor, 200g

Ekozona

Çmimi i zakonshëm €3,90 Zbritje

Produkt nga Kroacia, me Çertifikatë Organike nga Unioni Evropian.
Një përzierje e frutave të thata dhe arrave, e njohur si përzierje studentësh, është meze e lehtë e përkryer dhe një shtesë e shkëlqyeshme për ëmbëlsira, muesli dhe drithëra.