Arra braziliane, 100g
Arra braziliane, 100g

Arra braziliane, 100g

Organica

Çmimi i zakonshëm €6,40 Zbritje

Arra ushqyese yndyrore do të pasurojnë kremat shtëpiake. Është një mezore e lehtë e cilësisë që ju jep ndjenjën e ngopjes dhe energjisë.