SMOOTHIE ME CHLORELLA

Një smoothie me vlera të larta ushqyese falë Chlorellës, një superushqim i jashtëzakonshëm që është antioksidant i fuqishëm dhe ndihmon në punën e organizmit.
Përbërësit:
    Përzieni përbërësit në blender së bashku deri sa të krijohet një masë e butë dhe shërbejeni.

    Lini një koment

    Mbani mend, komentet do të aprovohen përpara se të publikohen.