Zeolit, 100g

Zeolit, 100g

Sallant

Çmimi i zakonshëm €14,50 Zbritje

Zeolit natyrore në pluhur - Lëndë e parë për produktin kozmetik. Zeoliti është një pluhur mineral i rrallë natyror me origjinë vullkanike. Më së shpeshti përdoret si produkt i kujdesit dentar dhe për qëllime kozmetike (p.sh. maska ​​për fytyrë dhe mbështjellës).

Zeoliti zakonisht përdoret për detoksifikim, sepse merr grimcat e toksinave të ngarkuara pozitivisht nga trupi dhe i lidh ato me vetveten, duke pastruar kështu trupin tonë. Ka një efekt të fortë anti-inflamator, është një antioksidant i fuqishëm që lufton radikalet e lira – substanca që shkatërrojnë qelizat tona dhe në këtë mënyrë përshpejtojnë plakjen.

Megjithatë, ky mineral nuk hyn në gjak, kështu që nuk lidhe metale të rënda, por mbetet në tretje. Pra, që detoksifikimi të jetë i suksesshëm, metalet e rënda si plumbi, merkuri dhe arseniku duhet të jenë të pranishme pikërisht në traktin tretës.

Si të përdorni?
Doza ditore e pluhurit të zeolitit është 1g dhe do të ishte mirë që të arrihet gradualisht, duke filluar me 0.5g në 10 ditët e para dhe gradualisht të rritet doza.
Periudha ideale e përdorimit është për rreth 2 muaj, 2 herë në vit dhe do të jetë një periudhë e mjaftueshme për detoksifikimin e organizmit.