Yll Anise, 10 copë
Yll Anise, 10 copë

Yll Anise, 10 copë

Lebensbaum

Çmimi i zakonshëm €3,60 Zbritje

Produkt nga Kroacia, me Çertifikatë Organike nga Unioni Evropian.

Ky lloj erëze është marrë nga kopra dhe ka një aromë të fortë që është popullore veçanërisht gjatë sezonit të festave. Rekomandohet të pasurojë shijen e një shumëllojshmërie të makaronave dhe deserteve. Prej kohësh është vlerësuar si një erëz e pasur me vajra të vlefshme dhe esenciale.

Vendi i origjinës: GJERMANIA