Xhenxhefil pluhur, 40g
Xhenxhefil pluhur, 40g

Xhenxhefil pluhur, 40g

Lebensbaum

Çmimi i zakonshëm €3,30 Zbritje

Produkt 100% organik. Xhenxhefil organik i thatë, me aromë dhe shije jashtëzakonisht cilësore. Xhenxhefili është një nga erëzat e preferuara që ju mund të përdorni në ushqime, ushqimet me oriz, në salcat e ndryshme, pije dhe ëmbëlsira. Kjo erëz e jashtëzakonshme e shijes së njohur mund të përshtatet bukur në ushqimet freskuese të verës, por edhe në ushqimet e dimrit kur ka nevojë për ngrohjen e trupit.