Xhenxhefil pluhur, 200g

Xhenxhefil pluhur, 200g

Biotona

Çmimi i zakonshëm €15,50 Zbritje

Xhenxhefili (Zingiber officinale) është rritur që nga kohërat e lashta në Azinë Juglindore dhe tani është një nga dhjetë erëzat më të konsumuara në botë. Është i famshëm për aromën e tij intensive, të fuqishme por freskuese dhe është i përshtatshëm për t'u përdorur si në pjata të ëmbla ashtu edhe në të shijshme. Që në Ayurveda, ajo po përdorej për cilësitë e saj pozitive. Xhenxhefili është i mirë për tretjen, përmirëson vitalitetin tonë dhe ndihmon në parandalimin e rënies së energjisë. Rrënjët e xhenxhefilit të përdorura për Biotona bio xhenxhefil janë 100% të rritura organikisht. Pas vjeljes, ato zgjidhen dhe thahen në një temperaturë maksimale prej 45°C, përpara se të përpunohen në një pluhur që është shumë i ngjashëm me rrënjën e freskët për nga shija, aroma dhe ngjyra. Procesi i tharjes siguron gjithashtu që të gjithë lëndët ushqyese dhe fitonutrientët e pranishëm në natyrë të ruhen maksimalisht.

Shtoni Biotona bio xhenxhefil në smoothie ose shake në kombinim me fruta (lëngje) ose superushqime të tjera, qumësht (perime) ose kos. Në këtë mënyrë ju mund të shtoni një përbërës të shëndetshëm në të gjitha pjatat tuaja - shpejt dhe lehtë. Ruani në një vend të freskët dhe të thatë, të mbrojtur nga drita. Është e rëndësishme të hani një dietë të larmishme dhe të ekuilibruar dhe të udhëheqni një mënyrë jetese të shëndetshme.