Xhenxhefil, 60 tableta

Xhenxhefil, 60 tableta

Royal Green

Çmimi i zakonshëm €0,00 €15,50 Zbritje

Rrënja e xhenxhefilit përmban natyrshëm vitaminë C, vitaminë E, vitaminë K dhe është e pasur me minerale si magnez, kalium dhe kalcium.

Royal Green na sjell një shtesë të xhenxhefilit të rritur plotësisht organikisht, pa përdorimin e pesticideve. Procesi i dehidrimit siguron ruajtjen e të gjithë përbërësve kryesorë në këtë pluhur xhenxhefili të përqendruar.

Royal Green garanton kultivimin pa pesticide, pastërtinë 100% dhe mungesën e mbushësve në prodhimin e aditivëve të saj.

Aplikimi i rekomanduar:

Të rriturit dhe fëmijët më të vjetër se 12 vjeç: 1-3 kapsula në ditë, me një vakt.

Për fëmijët 6-12 vjeç dhe gratë shtatzëna: 1-2 kapsula në ditë me një vakt.