Xhel për dush Spicy Orange Blossom, 200ml

Xhel për dush Spicy Orange Blossom, 200ml

URTEKRAM

Çmimi i zakonshëm €6,40 Zbritje

Xhel dushi Orange Blossom nga linja Rise & Shine ka një aromë joshëse të luleve të portokallit. Aloe vera dhe përbërës të tjerë ushqyes ndihmojnë në hidratimin e lëkurës tuaj, duke e lënë atë të ushqyer dhe gati për aventura të reja.

Linja Rise & Shine karakterizohet nga një formulë e re me deri në 99% përbërës natyralë. Të gjitha produktet në linjë kanë certifikatën Ecocert Cosmos Organic, janë të paketuara në ambalazhe me bazë bimore dhe janë të përshtatshme për veganët.

Atribute të veçanta
I përshtatshëm për veganët