Vivani Superior Dark 100%, me fara kakao, 80g

Vivani Superior Dark 100%, me fara kakao, 80g

Vivani

Çmimi i zakonshëm €3,30 Zbritje

E fundit në kakao. Vetëm masë kakao, gjalpë kakao dhe majë kakao krokante - kjo është ajo. Një pjesë e mirë e gjalpit të kakaos garanton një fund të mëndafshtë, pavarësisht nga intensiteti. Kakaoja dominikane e butë dhe pak me fruta nuk është e jashtëzakonshme; në vend të kësaj, krijon një shpërthim të mrekullueshëm çokollate të shijeve, të cilat – kur shijohen siç duhet – mbeten gjatë në gojë përpara se thumbat e kakaos të sjellin krismën e tyre rustike në festë.

Diçka për njohësit e vërtetë.