Vitamin D3 për fëmijë, 24ml

Vitamin D3 për fëmijë, 24ml

Kernnel

Çmimi i zakonshëm €13,40 Zbritje

Formula pediatrike D3 prej 400 nj.i. në një spërkatje të vetme (doza ditore). Formula vegane në vajin e kokosit me disponueshmëri të shkëlqyeshme biologjike. E përshtatshme për bebe nga mosha 12+ muajsh.

Ky suplement praktik spërkatës është i lehtë për t’u përdorur dhe përthithet shpejt dhe me efikasitet, direkt në qarkullimin e gjakut.

- vitaminë vegane D3 nga një burim bimor
- disponueshmëri e shkëlqyeshme organike
- kërkohet për rritjen dhe zhvillimin normal të kockave të foshnjës
- kontribuon në funksionimin normal të sistemit imunitar tek fëmijët
- absorbim 50% më e mirë se tabletat dhe kapsulat
- aroma natyrore e luleshtrydhes
Vitamina D3 shpesh quhet "vitamina e diellit" për shkak të faktit se trupi i njeriut mund ta prodhojë atë kur trupi është i ekspozuar ndaj rrezeve të diellit. Por për fat të keq, mënyra moderne e jetës shpesh na mban të gozhduar në vëzhguesit brenda shtëpisë. Të rriturit, dhe veçanërisht fëmijët, janë shumë rrallë të ekspozuar ndaj dritës, ngjyrave dhe energjisë së fuqishme diellore.

Gjithnjë e më shumë profesionistë të shëndetit po rekomandojnë një furnizim shtesë të vitaminës D. Ndërsa shumat totale të rekomanduara për marrjen e vitaminës D po rriten dhe duhet të kërkohet një furnizim i mirë gjatë gjithë vitit, vitamina D rekomandohet gjithashtu në sezone ku dielli shfaqet vetëm shkurtimisht.

- pa aroma dhe ngjyra artificiale
- pa laktozë dhe majë
- i përshtatshëm për veganët