Vitamin B12 për fëmijë, 25ml

Vitamin B12 për fëmijë, 25ml

Kernnel

Çmimi i zakonshëm €13,90 Zbritje

Vitamina B12 (metilkobalaminë) në sprej, suplement i lëngshëm ushqimor. Sasia neto: 25 ml.

Jetësisht e rëndësishme, vitamina B12, me aromë luleshtrydhe, tani edhe për fëmijë!

  • 100% metilkobalaminë
  • pa ngjyra artificiale dhe aroma
  • i përshtatshëm për veganë
  • pa gluten dhe laktozë
  • e mjaftueshme për 165 doza ditore

Anemia është një sëmundje shumë e zakonshme e gjakut dhe disa forma janë të lidhura ekskluzivisht me një mungesë të vitaminës B12, e cila tani është në dispozicion për herë të parë në një sprej për fëmijët.

Veproni me kohë për të parandaluar plogështinë, lodhjen e shtuar, vështirësinë e përqendrimit dhe humbjen e oreksit.

E përshtatshme për bebe nga mosha 12+ muajsh.

Mënyra e përdorimit: tundeni shishen përpara çdo përdorimi. Drejtojeni pompën me kujdes drejt zgavrës me gojë dhe shtypni atomizuesin deri në fund.

Përbërësit në dozën ditore:

1. Fëmijët nga 1 deri në 3 vjeç, një spërkatje në ditë - 0,8 µg (36% PU*) (afërsisht 0,152 ml). 2. Fëmijët nga 3 deri në 8 vjeç tre spërkatje në ditë - 2,4 µg (96% PU*) (afërsisht 0,46 ml). PU* = marrja e rekomanduar ditore.

Pas hapjes, produkti ruhet më së miri në frigorifer dhe përdoret brenda gjashtë muajve.