Vaji eterik i pemës së çajit (Melaleuca Alternifolia), 10ml

Vaji eterik i pemës së çajit (Melaleuca Alternifolia), 10ml

Primavera

Çmimi i zakonshëm €11,90 Zbritje

Vaj i gjithanshëm për lëkurë të shëndetshme dhe të bukur.

Pema e çajit (Melaleuca Alternifolia) njihet dhe vlerësohet kryesisht për vetitë e saj antiseptike dhe antifungale. Mund të përdoret në shumë përzierje për shëndetin dhe bukurinë e lëkurës.