Vaj ushqyes trupi me trëndafil, 75ml
Vaj ushqyes trupi me trëndafil, 75ml

Vaj ushqyes trupi me trëndafil, 75ml

Dr. Hauschka

Çmimi i zakonshëm €20,90 Zbritje

Ka raste kur lëkura dhe mendja juaj dëshirojnë harmonizim e kujdes. Promovoni një ndjenjë ekuilibri dhe mirëqenie me këtë vaj delikat, ushqyes të trupit. Vaji ushqyes i trupit me trëndafil me ekstrakte trëndafilash Damasku dhe vaj esencial trëndafili qetëson dhe mbron lëkurën e ndjeshme. Vaji Jojoba ruan lagështinë për lëkurë të butë. Aroma e butë e trëndafilit relakson shqisat.
Formulimi: Trëndafilat e Damaskut kombinohen me vaj luledielli dhe përzihen me kujdes duke përdorur metoda unike të përpunimit ritmik për të lejuar që vetitë ekuilibruese të trëndafilit të transferohen në vaj. Gjatë kësaj faze, përzierja nxehet në 37 ° C - temperatura e trupit të njeriut. Produkti bazë përzihet me kujdes në mëngjes dhe në mbrëmje për të lejuar që vetitë ekuilibruese të trëndafilit të transferohen në vaj.