Vaj ricinusi, 50ml

Vaj ricinusi, 50ml

Kernnel

Çmimi i zakonshëm €4,90 Zbritje

Vaj ricini - lëndë e parë për produktet kozmetike. Kernnel premium përfaqëson 100% vaj të pastër ricini pa një aditiv, të certifikuar që garanton origjinën organike të lëndës së parë. Vaj Ricini është vlerësuar për efektin e saj jashtëzakonisht të dobishme dhe aplikim të gjerë. Gjatë gjithë historisë, ajo është përdorur në aplikime të ndryshme, dhe sot ajo përdoret më së shpeshti si një ilaç i kapsllëkut, në sprej për aplikim të ndryshëm të lëkurës dhe flokëve, serume ose vajra për kushte të ndryshme të lëkurës. Është e shkëlqyeshme në kombinim me vajra të tjerë si vaji ulliri dhe luledielli.