Vaj qetësues trupi nga myshqet dhe livanda, 75ml
Vaj qetësues trupi nga myshqet dhe livanda, 75ml

Vaj qetësues trupi nga myshqet dhe livanda, 75ml

Dr. Hauschka

Çmimi i zakonshëm €20,90 Zbritje

Moor Lavender Calming Body Oil forcon dhe tonifikon lëkurën ndërsa jep një ndjenjë relaksimi dhe rehatie të thellë. Aroma e butë e vajit esencial të livandës qetëson në përgatitje për një gjumë të qetë. Ideale gjatë periudhave të stresit, ose në çdo kohë që dëshironi të ndiheni ngrohtë dhe të mbrojtur.
Formulimi: Ekstrakte nga myshqet, gështenja dhe këputja e arave kombinohen me vaj ulliri, pastaj përzihen me kujdes duke përdorur metoda unike të përpunimit ritmik për të lejuar që vetitë e bimëve ushqyese të transferohen në vaj.