Vaj për flokë me neem, 100ml

Vaj për flokë me neem, 100ml

Dr. Hauschka

Çmimi i zakonshëm €21,90 Zbritje

Vaji i flokëve Dr.Hauschka me neem ushqen intensivisht flokët dhe kokën e dëmtuar. Vajrat bimorë ushqyes neem dhe lulet e kamomilit i japin flokëve gjallëri dhe shkëlqim të ri. Rozmarina dhe vaji i embrionit të grurit stimulojnë rrjedhjen e gjakut në lëkurën e kokës duke lejuar rivendosjen e shëndetshme të flokëve. Vaji siguron mbrojtje ndaj ndikimeve të jashtme të dëmshme.

Zbatimi: si një pakung për flokët dhe lëkurën e kokës ose si një kujdes ditor për majat e thata dhe të dëmtuara.