Vaj për flokë, 75ml
Vaj për flokë, 75ml

Vaj për flokë, 75ml

Dr. Hauschka

Çmimi i zakonshëm €17,20 Zbritje

Vaji i flokëve Dr. Hauschka rikthen shkëlqimin dhe gjallërinë për të gjitha kushtet e flokëve. Vaji ofron kujdes intensiv, rikuperues për flokët e thatë, të dëmtuar, të brishtë dhe pa shkëlqim. Ai është gjithashtu veçanërisht i përshtatshëm për përdorim në një kokë të irrituar ose për flokë të ngjyrosur, si dhe flokë të dëmtuar nga modelimi me nxehtësi ose nga dielli. Formulimi me neem, kamomil, vaj embrioni të grurit dhe rozmarinë forcon flokët dhe qetëson lëkurën e kokës. Fuqia e kombinuar e ekstrakteve të vlefshme të bimëve medicinale u jep flokëve forcë dhe trup të ri. Shkundni para përdorimit.