Vaj Oregano, 10ml

Vaj Oregano, 10ml

Physalis

Çmimi i zakonshëm €15,90 Zbritje

Origanum kompakt
Origjina: Marok
  • Pjesa e bimës: pjesët e lulëzuara
  • Ekstraktimi: distilimi
  • Kimiotipi: karvakrol, timol, p-cimen, γ-terpinen

Përshkrimi
Vaj esencial

Rigoni ka cilësi të rritjes së rezistencës dhe një ndikim pozitiv në energji.

Vajrat esencialë janë përbërës aromatikë dhe të paqëndrueshëm të bimëve, luleve dhe frutave. Vajrat esenciale Physalis janë të përcaktuara nga ana botanik dhe biokimik. I pa përpunuar kimikisht, i pa modifikuar, i pa prerë, i pa korrigjuar, i pa rindërtuar.

PËRMBAJTJA
10 ml

PËRDORIMI
Oral: dy herë në ditë 1 deri në 2 pika. Të merret i holluar në një lugë gjelle mjaltë ose vaj vegjetal (p.sh. vaj ulliri).

Lëkura: masazh, banjë: 1 deri në 2 pika për 10 ml vaj vegjetal.

Përmban në mënyrë natyrale: geraniol

Difuzion: 2 deri në 5 pika sipas preferencës tuaj personale dhe madhësisë së dhomës.