Vaj karote, 100ml

Vaj karote, 100ml

Physalis

Çmimi i zakonshëm €13,90 Zbritje

  • Ushqyese – mbrojtëse
  • Lëkurë e thatë, e kuqe

Përshkrimi
Vaj karote

Vaji i karotës Physalis bio është një macerat vaji me ngjyrë të verdhë-portokalli, që rezulton nga beta-karotina në karota. Vaji i karotës është një vaj i vërtetë bukurie që përgatit lëkurën për ekspozimin ndaj diellit dhe gjithashtu shërben si një trajtim pas kujdesit, duke ju lejuar të ruani atë nxirjen e këndshme pak më gjatë. Gjatë dimrit, i jep lëkurës një ton dhe pamje të këndshme.

PËRMBAJTJA
100 ml

PËRDORIMI
Si vaj masazhi, vaj trupi apo vaj fytyre. Mund të përzihet me vajra esencialë Physalis. Ky vaj mund të përdoret edhe për qëllime ushqimore.

Ruani në një vend të freskët.