Vaj gjallërues trupi nga limoni, 75ml
Vaj gjallërues trupi nga limoni, 75ml

Vaj gjallërues trupi nga limoni, 75ml

Dr. Hauschka

Çmimi i zakonshëm €17,90 Zbritje

Zgjoni trupin dhe mendjen tuaj me kujdes gjallërues. Vaji gjallërues i trupit nga limoni fortifikon dhe forcon lëkurën ndërsa aroma freskuese e lëkurave të limonit dhe ekstrakteve të limonit gjallëron. Ideale për një masazh forcues dhe tonifikues.
Formulimi: Lemongrass, veshtulli, këputja e arave dhe lëkura e limonit kombinohen me vaj luledielli, pastaj përzihen me kujdes duke përdorur metoda unike të përpunimit ritmik për të lejuar që vetitë e bimëve ushqyese të transferohen në vaj.