Vaj eterik Temjan Thymol, 5ml

Vaj eterik Temjan Thymol, 5ml

Primavera

Çmimi i zakonshëm €13,90 Zbritje

Temjani Thymol (trumza e kuqe), Thymus vulgaris dhe timol përdoren vetëm në llambat me aromë. Rekomandohet për dhimbje koke, pagjumësi, stres, astmë, bronkit, ftohje, grip, sinusit. Shtë një antiseptik i fortë.