Vaj eterik Levanda, 5ml

Vaj eterik Levanda, 5ml

Primavera

Çmimi i zakonshëm €7,90 Zbritje

Levanda, Lavandula angustifolia, relakson, qetëson, gjallëron dhe balancon shpirtin. Përdoret për kujdesin e të gjitha llojeve të lëkurës, veçanërisht për lëkurën e ndjeshme. Përdoret për të trajtuar djegiet dhe plagët, përshpejton epitelizimin dhe parandalon formimin e plagëve. Êshtë veçanërisht e mirë për fëmijët (për gjumë më të mirë). I largon insektet.