Vaj eterik Eukaliptus radiata, 5ml

Vaj eterik Eukaliptus radiata, 5ml

Primavera

Çmimi i zakonshëm €7,90 Zbritje

Eucalyptus radiata ka një efekt stimulues, freskues, pastrues; insekticid, baktervrasës, antiviral dhe paraziticid. Promovon shërimin e plagëve, flluskave, djegieve; zbut dhimbjen e muskujve dhe artritin, stimulon qarkullimin; lehtëson shqetësimet me infeksionet e frymëmarrjes dhe astmën; forcon sistemin imunitar.

Ndihmon në dhimbje koke dhe neuralgji.

Mund të përdoret te fëmijët.