Vaj eterik Citronela, 5ml

Vaj eterik Citronela, 5ml

Primavera

Çmimi i zakonshëm €5,90 Zbritje

Vaj freskuesme aromë të citrusit për mbrojtje kundër mushkonjave dhe insekteve.Gjatë daljeve në natyrë, mos harroni të sillni repellentin tuaj me vaj citronela. Vaji i citronelës (Cymbopogon Nardus) është një antiseptik i mirë, ushqen lëkurën e yndyrshme dhe ka një efekt qetësues. Përdoret në kombinim me vajra të tjerë esencial si dafina dhe eukalipti i limonit në trajtimin e kushteve inflamatore sepse nuk irriton lëkurën. Ka një efekt të theksuar fungicid dhe insekticid - ky vaj është një shtesë kyçe e destinuar për mbrojtje kundër mushkonjave dhe insekteve. Ka një efekt freskues dhe aktivues në lodhje. Rekomandohet tek deodorantët sepse rregullon djersitjen e tepërt dhe është i përshtatshëm në produktet për kujdes të lëkurës së yndyrshme.