Vaj esencial nga rozmarina cineol, 10ml

Vaj esencial nga rozmarina cineol, 10ml

Physalis

Çmimi i zakonshëm €11,00 Zbritje

Rozmarina stimulon kujtesën dhe përmirëson përqendrimin. Kur përdoret për masazh (e holluar në një vaj sipas dëshirës suaj), rozmarina ndihmon qarkullimin dhe relakson muskujt.

PËRMBAJTJA
10 ml

PËRDORIMI
Oral: dy herë në ditë 1 deri në 2 pika. Duhet të merret i holluar në një lugë gjelle mjaltë ose në një infuzion bimor.

Lëkur: masazh, banjë: 5 deri në 10 pika për 10 ml vaj vegjetal.

Përmban në mënyrë natyrale: d-limonene, linalool, citronellol, geraniol

Difuzion: 5 deri në 10 pika sipas preferencës tuaj personale dhe madhësisë së dhomës.