Vaj esencial nga pema e çajit, 10ml

Vaj esencial nga pema e çajit, 10ml

Physalis

Çmimi i zakonshëm €9,50 Zbritje

Efekti pastrues i pemës së çajit në lëkurë dhe në rrugët e frymëmarrjes është i njohur gjerësisht.

PËRMBAJTJA
10 ml

PËRDORIMI

Lëkurë: masazh, banjë: 5 deri në 10 pika për 10 ml vaj vegjetal.

Përmban në mënyrë natyrale: d-limonene, linalool, geraniol

Difuzion: 5 deri në 10 pika sipas preferencës tuaj personale dhe madhësisë së dhomës.