Vaj esencial nga livanda, 10ml

Vaj esencial nga livanda, 10ml

Physalis

Çmimi i zakonshëm €8,30 Zbritje

Lavandin super është një hibrid i Lavandula angustifolia dhe latifolia. Ekzistojnë klone të këtij hibridi, ndër të cilët më kryesorët janë: grosso, super dhe abrialis. Grosso përdoret kryesisht në prodhimin e parfumeve. Lavandina pastron lëkurën, ndihmon qarkullimin dhe sjell qetësi.

PËRMBAJTJA
10 ml

PËRDORIMI
Oral: dy herë në ditë 1 deri në 2 pika. Duhet të merret i holluar në një lugë gjelle mjaltë ose në një infuzion bimor.

Lëkurë: masazh, banjë: 1 deri në 2 pika për 10 ml vaj vegjetal.

Përmban në mënyrë natyrale: linalool, d-limonene, kumarinë, eugenol

Difuzion: 5 deri në 10 pika sipas preferencës tuaj personale dhe madhësisë së dhomës.