Vaj ditor për pastrim, 18ml
Vaj ditor për pastrim, 18ml

Vaj ditor për pastrim, 18ml

Dr. Hauschka

Çmimi i zakonshëm €19,90 Zbritje

Vaji ditor për pastrim është një locion hidratues ditor që thithet shpejt, që ekuilibron vajin e tepruar, rafinon pamjen e poreve dhe zvogëlon shfaqjen e njollave për një pamje të qetë, të bukur.
Formulimi: Vajrat e bërthamës së kajsisë, bajameve dhe embrioneve të grurit ekuilibrojnë përmbajtjen vajore natyrale të lëkurës, ndërsa ekstraktet e antillisit dhe karrotës qetësojnë lëkurën. Ekstraktet e Neem, Kantarjonit dhe Calendula kombinohen për të minimizuar dukshëm skuqjen dhe ndihmojnë në ruajtjen e një pamjeje të shëndetshme dhe rrezatuese.
Gjendja e lëkurës: Për lëkurë të yndyrshme dhe me njolla.