Vaj bazik i tharmit të grurit, 100ml

Vaj bazik i tharmit të grurit, 100ml

Primavera

Çmimi i zakonshëm €16,90 Zbritje

Vaji i tharmit të grurit ka përmbajtjen më të lartë të vitaminës E dhe përmban disa vitamina dhe minerale të tjera. Veprimi: stimulon rigjenerimin e indeve; ideale për kujdesin e trupit dhe masazh; për shkak të vetive të tij antioksidues, ai mund të zgjasë kohëzgjatjen e një vaji tjetër bazik perimesh. Aplikimi: i përshtatshëm për lëkurën më të vjetër, rrudhat, plagët, shenjat e shtrirjes dhe djegiet. Meqenëse është shumë i trashë, rekomandohet që ta holloni me ndonjë nga vajra bazik tjetër (p.sh. bajame).